De informatie op deze website is samengesteld door Bungalow.Net Holidays BV in Belgiƫ. Op deze site vindt u informatie over villa's in Langoed Bergvliet.

Bij het samenstellen van de website en de informatie over woningen heeft Bungalow.Net Holidays grote zorgvuldigheid betracht om de betrouwbaarheid en juistheid van de gegevens te handhaven. Bungalow.Net Holidays staat echter niet in voor de juistheid en volledigheid van deze gegevens en aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van de informatie of de website, noch voor het niet goed functioneren van de website. Een relatie tussen Bungalow.Net Holidays en de gebruiker van de website kan niet automatisch ontstaan op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Bungalow.Net Holidays heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor hun beschikbaarheid of inhoud. Bungalow.Net Holidays aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intelectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Bungalow.Net Holidays zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik mag niets uit deze publicaties en uitingen worden verveelvoudigd, gekopieerd of anderszins openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bungalow.Net Holidays.

Op al onze reserveringen zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing.

U kunt deze hierboven bekijken, ze worden gepresenteerd voorafgaand aan de boeking en u krijgt een exemplaar toegestuurd wanneer u een reservering maakt.

De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.