Veelgestelde vragen


OVER UW VERBLIJF OP VAKANTIEPARK BERGVLIET

Waarmee kunnen wij u helpen?


Aankomst en vertrek

Inchecken kan tussen 16:00 en 18:00 uur. Mocht u later willen inchecken, neem dan vooraf contact op met de receptie +31 (0)76 579 56 66. Een vroege check-in is altijd op basis van beschikbaarheid. Dit kan niet gegarandeerd worden. 

Ja, deze zijn standaard aanwezig. Mocht u meer handdoeken nodig hebben, neem dan contact op met de receptie. 

Uitchecken kan tussen 08:00 en 10:00 uur. Mocht u eerder willen uitchecken, neem dan contact op met de receptie. Een late check-out is altijd op basis van beschikbaarheid. Dit kan niet gegarandeerd worden. 


Zakelijke reserveringen zijn op aanvraag toegestaan voor maximaal 6 aaneengesloten nachten. Hierbij is er maximaal één persoon per slaapkamer toegestaan. Voor zakelijke reserveringen wordt er een hogere borg in rekening gebracht.

Aaneengesloten is een recreatief verblijf van maximaal 21 nachten mogelijk, met een verplichte wekelijkse tussenschoonmaak, welke naberekend zal worden na het maken van de boeking.

Verblijf

Bij de huurprijs van iedere villa is inbegrepen: 

- Eindschoonmaak 
- Water en elektriciteit  (de woningen beschikken niet over gas)
- Beddengoed, een handdoekenpakket per persoon, een keukendoekenset
- Wi-Fi

Voor alle bedden is er standaard een set beddengoed aanwezig. 
Daarnaast ligt er op ieder bed een set handdoeken klaar.
Mocht u tijdens uw verblijf schoon beddengoed wensen, dan is dit tegen betaling mogelijk.


In de villa's mag niet gerookt worden. Helaas kunnen wij u geen niet-roken-garantie geven, want dit is gebaseerd op het vertrouwen dat de niet-roken-regel wordt nageleefd door de vorige gasten.


Wi-Fi is gratis aanwezig in iedere villa en in ons restaurant.


In de villa's is een Krups Nespresso apparaat aanwezig waar de bekende Nespresso cups in kunnen.Algemeen

In ons paviljoen, waar ook de receptie is gevestigd, is een toilet voor mindervaliden beschikbaar. Dit toilet is enkel te gebruiken tijdens openingstijden van onze horeca en/of receptie.Nee, deze is helaas niet aanwezig. Fietsen kunt u huren bij 2Ride in Breda, zij bezorgen de fietsen bij uw villa. U kunt de fietsen reserveren via: +31(0)6 - 54 73 01 97 of via de website.

Huisdieren

We hebben verschillende villa's waar honden welkom zijn. In de betreffende villa’s zijn  1 hond toegestaan. Wanneer u uw hond mee wilt brengen, dient u dit bij uw reservering aan te geven. De toeslag voor uw hond is €30,00 per verblijf  en een schoonmaaktoeslag van €35,00. U dient er rekening mee te houden dat slechts een aantal villa’s voor huisdieren beschikbaar is. Op het park dienen honden te zijn aangelijnd.

In restaurant Landgoed Bergvliet zijn honden niet toegestaan, op het terras zijn honden wel toegestaan.

Park regels

Huisregels aangescherpt:

  • Voor groepsaccommodaties (8 tot 12 personen) moet de minimumleeftijd van de hoofdboeker 25 jaar zijn. Bergvliet Villa’s behoudt zich het recht om de sleutels bij check-in niet te overhandigen of om een hogere borg te eisen indien zij daartoe voldoende aanleiding zien. Mocht dit betrekking hebben op uw reservering, dan zullen wij deze kosteloos annuleren. Voor normale boekingen onder de 8 personen is de minimumleeftijd 21. Families met kinderen zijn toegestaan.
  • Avondrust op het park wordt op prijs gesteld en overlast wordt actief tegengegaan.
  • Feesten en samenscholingen zijn niet toegestaan.
  • Na 22:00 uur worden gasten verzocht binnen te zijn en geluidsoverlast wordt niet getolereerd.
  • Bij aankomst worden alle gasten verzocht persoonsgegevens te registreren met telefoon nummer.
  • Extra Gasten zijn welkom, deze moeten zich melden bij de receptie.
  • Honden worden niet langer toegestaan in ons restaurant.

Bij een Birdie (4 personen) mag 1 auto geparkeerd worden. Een Eagle (8 personen) of Albatros (12 personen) biedt ruimte voor 2 auto’s. Overige voertuigen dienen op de algemene parkeerplaatsen te parkeren.

Voor de elektrische auto's zijn er 2 oplaadpunten bij de algemene parkeerplaats. Op het park zelf bevinden zich nog 4 laadpalen. Tegen betaling is het mogelijk om de elektrische auto's met een laadpas op te laden.
Het is verboden de elektrische auto's bij de accommodaties op te laden!

Bij check in wordt een borg gerekend van een bedrag afhankelijk van het type villa. De borg betaalt u bij de receptie, dit kan alleen per pin of met de creditcard, contant is niet mogelijk. Indien, de accommodatie na controle correct is achtergelaten en zonder schade, wordt de borg na vertrek teruggestort. Indien de villa niet conform de voorwaarden wordt achtergelaten dan zijn wij genoodzaakt de extra kosten die hieruit voortvloeien te verrekenen met uw borg.

Bij check in ontvangt u de richtlijnen met aandachtspunten voor het netjes achterlaten van uw villa.

- € 400,00 voor een Birdie (4 persoons villa)
- € 800,00 voor een Eagle (8 persoons villa)
- € 1000,00 voor een Albatros (12 persoons villa)

PARKREGLEMENT BERGVLIET VILLA’S                                               

Dit Parkreglement is van toepassing op alle personen die op het Vakantiepark Bergvliet Villa’s aanwezig zijn en/of in het Park verblijven. Dit Parkreglement vormt voor de Eigenaar van een Accommodatie een onverbrekelijk geheel met de Beheerovereenkomst en de Verhuurovereenkomst Bergvliet Villa’s. Voor de Huurder/Gebruiker van een Accommodatie vormt dit Parkreglement een onverbrekelijk geheel met de Huurovereenkomst. Zowel de Eigenaar als de Huurder/Gebruiker wordt hierna aangeduid als "Recreant".


Artikel 1- Toepasselijkheid
Eenieder die verblijft of te gast is op Bergvliet Villa’s wordt geacht deze Parkregels en de HISWA/RECRON voorwaarden te kennen en na te leven. Het juist naleven van deze regels waarborgt de veiligheid van onze gasten. Bij overtreding van deze regels heeft Landgoed Bergvliet de bevoegdheid om zo nodig passende maatregelen te treffen. Gasten van Bergvliet Villa’s dienen de aanwijzingen van het personeel onvoorwaardelijk op te volgen. In alle gevallen waarin voorgenoemde bepalingen niet voorzien, beslist de directie van Landgoed Bergvliet.

Artikel 2 - In- en uitchecken en borg
In de reisinformatie die u van Bungalownet heeft ontvangen is aangegeven vanaf welk tijdstip uw villa beschikbaar is. Sleuteloverdracht vindt plaats na betaling van de huur en borgsom. Landgoed Bergvliet accepteert geen groepen jongeren en behoudt zich het recht voor om bij incheck geen sleutel af te geven dan wel een hogere borg in rekening te brengen, naar eigen inzicht van receptie. De villa’s dienen op de vertrekdag om 10:00 uur te zijn verlaten. Bij vroegtijdig uitchecken vervallen alle rechten op de villa. De villa’s dienen netjes en opgeruimd achter te worden gelaten: vaatwasser uitruimen, ijskast leeg, ramen en deuren sluiten, lichten uit en meubels terug op hun plaats en de parasol dient ingevouwen te zijn. In en om de villa mag geen afval achtergelaten worden. Afval dient (gesorteerd) gedeponeerd te worden in de daartoe bestemde containers. Indien de villa niet volgende bovenstaande regels wordt achtergelaten, zijn wij genoodzaakt de borg (deels) in te houden. Birdie € 50,00 – Eagle € 75,00 – Albatros € 100,00. Bij uitzonderlijke gevallen kan er door Landgoed Bergvliet besloten worden van eerder genoemde bedragen af te wijken.

Artikel 3 - Gebruik accommodatie
De villa’s beschikken elk over een persoonlijke inrichting. Het is niet toegestaan meubilair dat in het vakantieverblijf behoort mee naar buiten te nemen. (Tuin)meubilair mag niet naar andere villa’s worden verplaatst. U bent verplicht het gehuurde en de onmiddellijke omgeving daarvan te houden in nette en ordelijke staat. Afval dient te allen tijde te worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde containers op het park, deze zijn aangegeven op de plattegrond

Artikel 4 - Bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom en dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Zij worden geacht vóór 22:00 uur het park verlaten te hebben i.v.m. de nachtrust. Als uw bezoek toch graag wil blijven overnachten, dient dit altijd gemeld te worden bij de receptie en gelden hier aangepaste tarieven voor. Landgoed Bergvliet behoudt zich het recht om logees te weigeren en bezoekers dienen zich te houden aan de in deze Parkregels gestelde regels. U dient ervoor te zorgen dat uw gasten op de hoogte zijn van de voor hen relevante geldende regels.

Artikel 5 - Nachtrust en overlast
Gasten van het park dienen zich in zijn algemeenheid correct te gedragen en alles na te laten wat aan de Ondernemer of andere Gasten redelijkerwijs aanstoot of overlast kan geven. Tussen 22:00 en 07:00 uur dient de nachtrust gerespecteerd te worden. Wij verwachten van onze gasten dat zij deze nachtrust strikt naleven. Dit betekent onder meer geen luide gesprekken, muziek of enig ander lawaai. Op ons park is een bewakingsdienst actief. Instructies van het personeel (met inbegrip van deze bewakingsdienst) dienen terstond te worden opgevolgd. Ook overdag is het niet toegestaan muziekdragers, muziekinstrumenten en andere voorwerpen die geluidsoverlast (kunnen) veroorzaken op zo’n manier te gebruiken, dat overlast wordt veroorzaakt. Met het ontvangen van een klacht van een medegast staat de overlast in principe vast en zijn wij genoodzaakt de borg (deels) in te houden. Dit bedrag is minimaal € 250,00 en in uitzonderlijke gevallen kan er door Landgoed Bergvliet besloten worden hiervan af te wijken. Openbare dronkenschap en het gebruik van drugs of lachgast (in de villa) is verboden. Ook is het niet toegestaan om vuurwerk af te steken op het park. Voor het roken in de villa of het gebruik van drugs tegen de regels in geldt een boete van € 100,00. In uitzonderlijke gevallen kan er door Landgoed Bergvliet besloten worden hiervan af te wijken.

Artikel 6 - Drones
Je mag niet overal vliegen met een drone. Zo mag je niet vliegen boven mensenmenigten, aangesloten bebouwing en gebieden rondom vliegvelden en andere no-flyzones. Als je je niet aan de regels houdt, kunt u een waarschuwing of een boete krijgen. Het is ook mogelijk dat je drone in beslag wordt genomen. De hoogte van de boete of straf hangt af van de soort overtreding. Zo kijkt Justitie of je de drone beroepsmatig of hobbymatig gebruikte en of je mensen in gevaar hebt gebracht.

Artikel 7 - Parkeren
Op het villapark is de maximumsnelheid 5 km/u in verband met veiligheid en geluidsoverlast.
U kunt uw auto parkeren bij de villa zelf. Bij iedere villa is plaats voor maximaal twee auto’s. Eventuele extra auto’s kunt u parkeren op het algemene parkeerterrein van Landgoed Bergvliet.Parkeren op de wegen of langs de wegen is te allen tijd verboden, vanwege toegang van hulpdiensten in geval van calamiteiten. Indien deze parkeerregels worden overtreden, behoudt Landgoed Bergvliet zich het recht voor het voertuig te (laten) verwijderen. De kosten daarvan zullen ten laste van de betreffende Gast komen. Het is niet toegestaan elektrische auto’s op te laden bij de villa’s. U kunt gebruik maken van de elektrische laadpalen op het algemene parkeerterrein van Landgoed Bergvliet.

Artikel 8 – Open vuur en barbecue
Op het park is open vuur ten strengste verboden. Ook zijn brandbare stoffen, zoals gas, vuur of het gebruik van vuurkorven in, op of bij de villa verboden. Alle villa’s zijn voorzien van een buitenhaard. In deze buitenhaarden kan alleen worden gestookt met paraffine haardblokken of geperste houtbriketten. Het sprokkelen van hout in het bos is niet toegestaan. Houtblokken inclusief aanmaakblokjes en lucifers zijn te koop bij de Receptie. Bij foutief gebruik van de buitenhaard geldt een boete van € 100,00. In uitzonderlijke gevallen kan er door Landgoed Bergvliet besloten worden hiervan af te wijken. Het gebruik van een elektrische barbecue is toegestaan op het terras van de villa’s, op veilige afstand van zowel de villa als het bos/natuur. Het gebruik van niet-elektrische barbecues zijn niet toegestaan in verband met brandgevaar. In geval van bijzondere omstandigheden (bijv. extreme droogte) kan Landgoed Bergvliet beslissen om tijdelijk het gebruik van een barbecue te verbieden.n. 

Artikel 9 - Huisdieren
Het is in bijna alle villa’s toegestaan om een huisdier mee te nemen. Er geldt een maximum van 2 huisdieren per villa. U dient bij uw boeking duidelijk vooraf aan te geven dat u een huisdier meeneemt, daar dit niet in alle villa’s is toegestaan. Daarnaast geldt hier een kleine toeslag voor.

Artikel 10 - Inspectie/onderhoud
Landgoed Bergvliet heeft altijd het recht de verhuurde vakantieverblijven te betreden voor inspectie en/of om onderhoudswerkzaamheden te (doen) verrichten, zonder dat de gast recht krijgt op gehele of gedeeltelijke restitutie van de betaalde of nog te betalen huursommen. Indien mogelijk zal Landgoed Bergvliet een dergelijk bezoek tijdig aankondigen. In spoedeisende gevallen mag Landgoed Bergvliet afzien van een aankondiging.

Artikel 11 - Aansprakelijkheid
Landgoed Bergvliet en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor vermissingen, diefstal, schade aan eigendommen van gasten of bezoekers van de gasten, alsmede voor ongevallen die hen overkomen.

Artikel 12 - Klachten en storingen
Ondanks alle goede zorgen en intenties van Landgoed Bergvliet kan het voorkomen dat u een klacht heeft. U dient deze klacht ter plaatse en direct met de Receptie op te nemen om hen in de gelegenheid te stellen e.e.a. onmiddellijk op te lossen. In geval van storingen kunnen deze gemeld worden bij de receptie. ’s Avonds en snachts kunt u voor urgente storingen het noodnummer bellen: 06-38771028.

Artikel 13 - Noodgevallen
In geval van nood (brand, medische calamiteiten, etc.) dient de gast onmiddellijk de alarmdiensten (telefoonnummer 112) en Landgoed Bergvliet (076-5795666) of ná 18:00 uur het noodnummer (06-38771028) te bellen.

Artikel 14 - Verwijdering van het terrein
Alle gasten dienen de in de Algemene voorwaarden en het Parkreglement opgenomen voorschriften en regels strikt na te leven en aanwijzingen van het personeel van Landgoed Bergvliet en/of eventueel aanwezige bewakingsdienst in welke vorm en in welk verband dan ook op te volgen. Dit geldt eveneens voor de regels die voor het gebruik van de faciliteiten gelden. Overtreding van deze voorwaarden en regels alsmede het niet opvolgen van aanwijzingen van het personeel kunnen verwijdering van het park tot gevolg hebben waarbij de toegang tot het park zal worden ontzegd, zonder dat de gast recht krijgt op gehele of gedeeltelijke restitutie van de betaalde of nog te betalen (huur)sommen, onverminderd het recht van Landgoed Bergvliet om schadevergoeding te vorderen voor de schade die door de overtreding wordt veroorzaakt. Algemeen geldt dat eerst een waarschuwing zal worden gegeven. In dringende gevallen, ter beoordeling van Landgoed Bergvliet, kan hiervan worden afgezien en zal overgegaan worden tot onmiddellijke verwijdering en zal de gast de toegang tot het park worden ontzegd. Landgoed Bergvliet behoudt zich het recht voor om bij een (eerste) waarschuwing een extra waarborgsom in rekening te brengen.

Artikel 15 - Onvoorziene gevallen
In gevallen die niet geregeld zijn in de Algemene voorwaarden, de Recronvoorwaarden of deze Parkregels beslist de parkmanager.