Ideaal gelegen


DE BRABANTSE NATUUR OP HAAR BEST

Hoe mooi en ruim de villa’s ook zijn, u wilt er natuurlijk ook op uit en genieten van de prachtige natuur, vele faciliteiten, culturele omgeving en diverse leuke uitstapjes in de directe omgeving van Landgoed Bergvliet. Bergvliet Villa’s is ideaal gelegen! Weg van de snelweg, midden in de typische Brabantse natuur met haar uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Voor de voordeur van uw Bergvliet Villa's ligt een gebied waar u naar hartenlust kunt wandelen, mountainbiken, fietsen en paardrijden. Gaat u van het resort af, dan vindt u in de directe omgeving van het resort een keur aan heerlijke uitstapjes. Het gezellige Breda, beste binnenstad van Nederland 2018 en 2019. Bezoek Nationaal Park de Biesbosch, Safaripark de Beekse Bergen en voor de kinderen de Efteling. Allemaal binnen een half uurtje rijden gelegen!

Natuur en Cultuur

Bergvliet Resort is omringd door Brabantse natuur, een gevarieerd landschap waar bossen, heidevelden, zandvlaktes, akkerland en vennetjes elkaar afwisselen. Ook nationale parken vindt u op een steenworp afstand, zoals Nationaal Park De Biesbosch. Ontdek het gebied per fiets of te voet!

Natuur en Cultuur
Lekker actief buiten

Lekker actief buiten

De betoverende groene bossen rondom het resort verbergen een scala aan spannende activiteiten voor alle leeftijden. Of u nu uw spieren op de proef wilt stellen door te zwemmen, paardrijden, of juist wilt ontspannen door te wandelen of fietsen, er is een beetje van alles voor iedereen.

Shopping

Soms gaat er niks boven een dagje gezellig shoppen. Lekker rondstruinen, allerlei nieuwe dingen passen, en achteraf koffie met taart! Rondom de villa’s zijn er veel winkelgelegenheden. Uiteraard leent Breda, verkozen tot het beste stadscentrum van Nederland in 2019, zich heel goed voor een shopping date, maar ook in Oosterhout en Tilburg kunt u allerlei leuke winkeltjes vinden. Een stukje verder weg ligt Designer Outlet Roosendaal, een heerlijk winkeldorp waar je eindeloos doorheen kan struinen om je perfecte outfit te vinden.

Shopping
Bourgondisch Genieten

Bourgondisch Genieten

Bij Bergvliet Villa’s draait alles om de bourgondische levensstijl. Een volle wijn op het terras bij zonsondergang, een tafel vol met lekker borrelhapjes, een gezelschap waar je tot diep in de nacht mee door kan kletsen… dat is het echte bourgondische vakantiegevoel

Wandelen

Naast de golfbaan en de Spa One, is wandelen in de omgeving van Bergvliet Resort zeker een aanrader. U kunt zowat vanaf uw villa de prachtige bossen van Oosterhout in wandelen. Het leuke aan het gebied is ook dat er veel verschillende soorten natuur in de omgeving zijn. Zo loopt u op een moment door de bossen, en op een ander moment over dijken langs het water.
Wandelen