Faciliteiten


ALLES IN HUIS VOOR EEN PERFECTE VAKANTIE

Als u wilt hoeft u het terrein niet eens af te gaan voor een heerlijke, (ont)spannende dag! Uiteraard ligt de 18-hole golfbaan aan uw voeten, waar u competitief of op uw eigen gemak een balletje kunt slaan. Ook beschikt het luxe vakantiepark over een van de grootste Wellness Complex van Nederland! Hier kunt u terecht voor een brede selectie aan sauna's, baden en treatments. Als u uitgeslagen en uitgestoomd bent, geniet dan lekker van de vele horecagelegenheden op het resort, zoals het restaurant van Landgoed Bergvliet, het panoramaterras aan hole 1B of een van de restaurants van SPA ONE.

Golf

De spannende en uitdagende golfbaan bestaat uit een 9-hole of 18-hole parcours. Echter heeft u wel een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig om te mogen spelen. Gelukkig biedt het resort de Golf Experience aan, waarin u de fijne kneepjes van de sport leert.

Golf
Wellness

Wellness

SPA ONE ligt om de hoek van het resort en beschikt over elk wellness genot. Zo kunt u zwemmen in het grote bad, onderdompelen in de four-seasons waterval, gewichtloos drijven in de Dead Sea Experience, genieten van wel 11 verschillende sauna’s of een van vele behandelingen kiezen.

Restaurant en Grand-Café

Aan de golfbaan liggen restaurant De Proeverij en grand café De Schenkerij met een prachtig uitzicht over de greens en een keur aan heerlijke gerechten. U kunt ook genieten van het restaurant van SPA ONE terwijl u daar bent, met een uitgebreide, wereldse menukaart!

Restaurant en Grand-Café
Evenementen

Evenementen

Bergvliet Resort ligt in een bruisend en levendige regio van Nederland. Er zijn tal van interessante beurzen, markten en evenementen die u tijdens uw verblijf kunt bijwonen.