De Golfbaan


TOUR DE 18-HOLE GOLFBAAN AF, OF BOEK EEN KENNISMAKING LES

De golfbaan, vlak naast het resort gelegen, trekt mensen van heinde en verre aan. Deze prachtige baan bevindt zich midden in de Brabantse natuur, maar beschikt alsnog over alle luxe en nodige voorzieningen. Er bevinden zich naast de 18-hole baan ook oefenfaciliteiten, een 9 holes par3 baan, een golfshop, en natuurlijk een heerlijk restaurant en ook een grand café en vergaderfaciliteiten.

Voor de professionele golfers

De golfbaan biedt een spannend en uitdagend parcours aan die u op rustige wijze of in wedstrijdsetting kunt bespelen. Er woorden wekelijks en maandelijks wedstrijden gehouden, en u kunt zich ook wagen aan de NGF en iGolf MIX! competities. Er zijn aparte programma’s voor elke leeftijdsklasse! Verder maakt de baan ook deel uit van Golfchain

Voor de professionele golfers
Voor de beginnende golfers

Voor de beginnende golfers

Om te mogen spelen op de golfbaan is een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig. Deze kunt u onder anderen halen door u in te schrijven voor de Golf Experience. In een les van 1.5 uur ontvangt u uitleg en demonstraties van professionele golfers zodat u de basistechnieken onder de knie kunt krijgen! Informeer naar de data en prijzen van de Golf Experience via contact@landgoedbergvliet.nl.

Voor de jeugd

Aangezien je golf is een sport is die je je leven lang kan blijven spelen, kan je er net zo goed vroeg mee beginnen! Landgoed Bergvliet heeft een speciaal Jeugdopleidingsplan (JOP) waarbij kinderen in 20 lessen de golfsport echt onder de knie krijgen. De lessen worden geleid door een opgeleid jeugdcoach.

Voor de jeugd
Voor groepen

Voor groepen

Groepen zijn uiteraard welkom op de golfbaan! U kunt zich op basis van leeftijd en ervaring opsplitsen, of u kunt natuurlijk gezellig met zijn allen een aantal balletjes komen slaan. Landgoed Bergvliet helpt u graag met het opstellen van het perfecte arrangement, van golflessen tot een feestelijke lunch.

De business club

Golf leent zich perfect voor een business meeting. U kunt hier afspreken met zakenrelaties om een balletje te slaan of om deel te nemen aan een golf clinic. De club organiseert hierbij ook uiteraard ook zakenlunches en vergaderingen. Teambuilding groepen zijn uiteraard welkom! Reserveren via e-mail: contact@landgoedbergvliet.nl.

De business club