Wellness


EVEN STOOM AFBLAZEN

Voor een dagje wellness hoeft u niet ver te zoeken. Tegen het park aan ligt SPA ONE, een van de grootste wellness spa’s van Nederland. Met 10 soorten sauna’s, zeven verschillende baden en maar liefst 37 behandelingen, heeft SPA ONE alles in huis om u een dag lang volledig te pamperen.

Laat uzelf daarna verwennen door een bezoekje te plegen aan het restaurant. Hier vindt u een uitgebreide menukaart van allerlei wereldse gerechten.

En dit allemaal op slechts 5 minuten lopen van het resort!

Sauna

Spa One biedt een gevarieerde selectie sauna’s aan, met welbekende typen zoals de Finse sauna, het stoomcabine en de infrarood sauna, maar ook met was exotische typen zoals de Ganesha Crystal Lounge, een panoramasauna en de Four Seasons Waterfall.

Sauna
Baden

Baden

Ervaar het gevoel van gewichtloosheid in de Dead Sea Experience of open de luchtwegen met een stoombad. Er zijn 7 soorten heerlijke baden om lekker in rond te dobberen.

Behandelingen

Of u nu opzoek bent naar een klassieke massage, een Hamman treatment, of de grensverleggende Vuurloop, bij Spa One zijn er een tal van behandelingen.

Behandelingen
Arrangementen

Arrangementen

Wilt u zich zonder enkele zorg de hele dag volledig laten pamperen? Boek dan vooraf een arrangement met precies behandelingen die u zoekt!

Restaurant

Gezond, of comfort food. Een snelle snack of een uitgebreide maaltijd. Typisch Hollands of Orientaals. Het restaurant van Spa One heeft een uitgebreid menu met voor ieder wat wils.

Restaurant