Spannende Inspanning


ONTDEK DE OMGEVING OP JOUW MANIER!

Het prachtige landschap rondom Bergvliet Villa’s nodigt elke bezoeker uit om de omgeving te verkennen. De weelderige groene bossen verbergen een scala aan spannende activiteiten voor alle leeftijden. Of u nu uw spieren op de proef wilt stellen door te zwemmen, paardrijden, of juist wilt ontspannen door te wandelen of fietsen door het prachtige groene landschap, Bergvliet Villa's heeft een beetje van alles voor iedereen. 

De meertalige receptionisten kennen de regio als hun broekzak en helpen u graag met verhuur, routes uitstippelen en het geven van specifieke informatie.

Zwemmen

Rondom het luxe vakantiepark, in dorpen zoals Made, Terheijden en Oosterhout, liggen verscheidene zwembaden waar u lekker een baantje kunt trekken. Als u eerder rustig wilt ronddobberen dan zijn de baden van Spa One een aanrader! 
Zwemmen
Paardrijden

Paardrijden

Er zijn een aantal maneges, zoals het Ruitersportcentrum Breda of Stal Dudok, in de buurt van de villa’s waar u lessen kunt volgen of de natuur in kan gaan. Als u eerder een spannende paardenshow wilt bekijken, ga dan naar The Dutch Masters in ‘s-Hertogenbosch.

Wandelen

De omgeving van Bergvliet Resort leent zich echt voor een wandeltocht. Routes zoals “De Grienden” en “Drimmelen=Moerdijk” brengen u langs prachtige bossen, velden en dijken.
Wandelen
Fietsen

Fietsen

Er liggen een aantal mooie fietsroutes rondom het resort. Fiets bijvoorbeeld naar de Vrachelse Heide, het Haagse Beemdembos, of zelfs Nationaal Park De Biesbosch!