Bourgondisch genieten


GEWOON LEKKER!

In Noord-Brabant weten mensen heel goed wat Bourgondisch genieten inhoudt. Lange biertafels met een overschot aan borrelhappen, lekker eten, speciaal bier, en natuurlijk goed gezelschap. In en rondom het resort wordt op vele plekken het Bourgondische leven dan ook uitgebreid gevierd. Er zijn een aantal enorm gezellige plekken dicht in de buurt waar u even de hectiek van het dagelijkse leven kunt vergeten en in plaats daarvan het leven kunt gaan vieren!

Restaurant de Proeverij

Dit restaurant ligt vlak naast het resort, tegen de Golfbaan aan. De chefs spelen hier vaak met allerlei kruiden en interessante smakcombinaties om van een algemeen bekend gerecht een compleet nieuwe smaakervaring te maken.
Restaurant de Proeverij
Café de Schenkerij

Café de Schenkerij

Café de Schenkerij hoor bij Restaurant de Proeverij. Hier kunt u terecht voor een goeie kop koffie, een lekker taartje, of een uitgebreide brunch.

Restaurant Het Houtse Meer

Meer bourgondisch dan dit wordt het niet gauw. In de natuur, aan een meer, met goeie cocktails, borrelplanken, traditionele gerechten, en een flinke schep Brabantse gezelligheid!
Restaurant Het Houtse Meer
Restaurant Ripasso

Restaurant Ripasso

Als u opzoek bent naar een hoogwaardige gastronomische ervaring, moet u bij Restaurant Ripasso zijn. De koks staan bekend om hun meer-gangendiners en voortreffelijke wijnarrangementen. 

Restaurants

Breda
In het centrum van Breda zijn er allerlei leuk straatjes met cafés, bars, en restaurants. U kunt hier heerlijk ronddwalen totdat u de plek vindt die qua menu en sfeer helemaal bij u past.  

Oosterhout 
Het centrum van Oosterhout is wat kleiner, maar toch zitten hier een aantal gezellige tentjes. Als u opzoek bent naar eenvoudige Bourgondische gerechten en een gezellige atmosfeer, dan is Oosterhout de perfecte plek.
Restaurants