Wandelen


GENIET VAN DE MOOISTE NATUUR RONDOM BERGVLIET

Naast de golfbaan en de spa, is wandelen in de omgeving van Bergvliet Villa’s zeker een aanrader. U kunt zowat vanaf uw huisje de prachtige bossen van Oosterhout in wandelen. Het leuke aan het gebied is ook dat er veel verschillende soorten natuur in de omgeving zijn. Zo loopt u op een moment door de bossen, en op een ander moment over dijken langs het water.

De Put van Caron

Vlak naast het luxe vakantiepark ligt de Put van Caron, een prachtig meer omgeven door natuur. U kunt er een heerlijke wandeling omheen maken en dan eindigen bij Restaurant Het Houtse Meer of bij het pannenkoekenhuis aan de overkant van het Markkanaal.
De Put van Caron
De Vrachelse Heide

De Vrachelse Heide

De Vrachelse Heide is een groot natuurgebied dat vlak naast het de villa’s ligt. Maak een wandeling door de mooie bossen en zandverstuivingen richting Oosterhout!

Nationaal Park de Biesbosch

Op een klein half uurtje rijden van Bergvliet Villa’s ligt Nationaal Park de Biesbosch. Bewonder terloops de unieke meren, delta’s en bossen die in dit prachtige park voorkomen.
Nationaal Park de Biesbosch
Wandelroutes

Wandelroutes

Er zijn een tal van verschillende wandelroutes die u rondom het resort kunt belopen. Er zijn veel kaarten met routes, paddenstoelen, en routes die met kleur zijn aangegeven. Een aanrader is “De Grienden” route of de “Drimmelen-Moerdijk” route.