Villa Albatros

12-personen

  • 6 Badkamers
  • 6 slaapkamers

  • 165 m2 Oppervlakte
  • 2 Parkeerplaats

Info

 

De Albatros heeft maar liefst 6 slaapkamers met 6 luxe en-suite badkamers. Het is een unieke villa welke flexibel in te zetten is voor uiteenlopende gezelschappen.

Deze villa van maar liefst ca. 165 m2 is voorzien van 2 woonlagen en is ruim 6 meter hoog. Deze villa is geschikt voor 12 personen en beschikt over 6 slaapkamers met twee aan elkaar geschoven box spring bedden. Ook heeft elke kamer een eigen luxe en-suite badkamer met privé toilet. 2 slaapkamers bevinden zich op de begane grond en de overige slaapkamers op de eerste etage, welke middels een trap wordt bereikt. De ruime woonkamer met een glazen schuifpui zorgt voor veel lichtinval en optimale natuurbeleving en de gezellige open leefkeuken is van alle gemakken voorzien. Via de woonkamer bereikt u het deels overkapte terras, dat door het speelse ontwerp bijna lijkt te zweven. Daar is het heerlijk zitten aan de grote tafel bij de buitenhaard. Bij de eigentijdse inrichting ligt de nadruk op genieten. Het buitenleven maakt daar vanzelfsprekend onderdeel van uit. De comfortabele boxspring en eigen badkamer geven elke slaapkamer de uitstraling van een hotelsuite. Een luxe die je in geen enkel luxe vakantiepark terugziet.

In sommige villa's is airconditioning in de woonkamer geïnstalleerd. Deze optie is te boeken met een extra voorkeur.

Het is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje golfen, wellness en natuur.

Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.

Bergvliet Villa's accepteert geen jeugd onder de 21 jaar zonder begeleiding in haar accommodaties en behoudt zich het recht voor om bij het inchecken de sleutel niet te overhandigen of een hogere borgsom in rekening te brengen, zulks ter beoordeling van de receptie. Er geldt een avondrust op het park en overlast wordt actief tegengegaan. (Vrijgezellen)feesten zijn niet toegestaan.

Minimum verblijf: 2 nachten


Energielabel A+++ - Energielabel A++

Kenmerken

 
Algemeen

165 m2 Oppervlakte

2 Parkeerplaats

Internet

Huis Setup

6 Slaapkamers

6 Badkamers

Keuken

Vaatwasser

Koffiezetapparaat

Kachel

Magnetron

Koelkast

Buiten

Buiten opslag

Terrasmeubilair